Kom op de thee in de Ontmoetingstuin!

Datum: van 10 jul 2024 tot 14 aug 2024

Net als vorig jaar nodigen we iedereen uit om op woensdagmiddagen samen koffie en thee te drinken in de tuin van de Ontmoetingskerk. We gaan op wereldreis en komen in zes verschillende landen zonder te reizen. In elk land zullen we iets horen van de cultuur van dat land en de gebruiken. Dit wordt verteld door mensen uit het land zelf. Natuurlijk krijgen we ook iets lekkers bij de koffie en thee. Niet een gewoon koekje maar iets dat specifiek is uit het desbetreffende land. Dus als we naar België gaan, krijgen we waarschijnlijk Belgische bonbons. Of iets dat zelf gemaakt is. Zodra het reisplan klaar is, zullen wij dat op onze website www.ontmoetingskerk.net publiceren.

U bent van harte allen uitgenodigd om met ons op wereldreis te gaan. Aanmelden is niet nodig. Wel vragen wij een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee.
Laten we hopen dat we heerlijk met het zonnetje op reis kunnen en de verschillende landen en elkaar leren kennen.

Heeft u kinderen? Geen probleem… er is een eigen kinderzomer programma. Dus terwijl u heerlijk van de thee en koffie geniet, worden de kinderen beziggehouden met o.a. het instuderen van een theaterstuk. Aan het eind van de middag voeren ze dat voor alle aanwezigen op.