journalingDecember is altijd een drukke maand. Maar juist in de advent is het ook fijn om even rust te vinden en bewust stil te staan bij wat we vieren met kerst. We willen dat doen aan de hand van een bijbeltekst, maar dit keer gaan we er niet over praten, maar gaan we er creatief mee aan de slag in de lijn van ‘Bible journaling’.

Dus:

• als je al een bullet journal hebt en dat zou willen verdiepen
  • als je graag zou willen kleuren of tekenen, maar daar nooit aan toe komt
  • als je wel eens iets nieuws wilt uitproberen en het leuk vindt om creatief bezig te zijn,

kom dan meedoen op maandag 17 december, 20.00 – 21.30 uur in de Ontmoetingskerk.

Wij zorgen voor materialen, maar neem gerust ook je eigen lievelingspotloden of fineliners mee.