Beelduitzending

Viering mee- of terug­kijken via ons YouTube kanaal.

Pastoraal ontmoeten

jitsi meetDigitaal, maandag om 10.30 uur. Klik op blauw balkje en doe mee.

Aanmelden vieringen

H3EHoe aan te melden voor de vieringen en nieuwe corona-maatregelen.

PGN zoekt Predikant

logo pkn vkDe Protestantse Gemeente Nijmegen (PGN) is op zoek naar een Predikant (1,0 fte) voor 40 uur.

Kerkradio & video

kerkomroep

Viering live of uit archief kijken of luisteren.

Info Coronavirus

corona

Berichtgeving omtrent het Corona­virus en ONLINE vieringen.

Bemoediging

bemoediging

Pagina met teksten, tekeningen en foto's ter bemoediging in Coronatijd.

De Ontmoetingskerk is tot 2 maart 2021 voor activiteiten gesloten. We zijn alleen open voor uitgifte voedselbank en bemoedigingsmomenten. Alle vieringen worden online uitgezonden.

Zet jij ook een stap?

stap

Bemoedigingsmomenten in de Ontmoetingskerk voor iedereen die dat wil.

De Ontmoetingskerk blijft open voor een kort gesprek en/of het aansteken van een kaarsje in de kapel. Iedereen is van harte welkom op dinsdag en donderdag van 10.00 - 11.30 uur, met de inachtneming van de geldende huisregels. Tijdens deze tijden is er iemand aanwezig die u vanaf gepaste afstand een luisterend oor biedt. U kunt ons dan ook bellen voor een gesprekje: 024-3453471.

Vrijwilligers en pastoraal team (RK en PGN)