Maatregelen CORONAVIRUS

Tot 19 januari 2021 zo min mogelijk activiteiten

Op 14 december heeft premier Rutte een toespraak gehouden over de nieuwe lockdown. Daarmee zien de komende weken er anders uit dan we gehoopt hadden maar we zijn ons gelukkig met velen bewust van de noodzaak. Als Ontmoetingskerk willen we kwetsbare mensen beschermen en mee helpen verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en volgen we de (verscherping van de) maatregelen zoals deze nu gelden.
Daarom is de Ontmoetingskerk tot 19 januari 2021 voor alle activiteiten gesloten. Waar mogelijk gaan vergaderingen, gespreksgroepen online door.
De vieringen en diensten gaan door, echter alleen online met audio & videobeeld. Ook zijn we bereikbaar voor bemoedigingsmomenten, pastorale zorg en praktische hulp, uitvaarten. Hieronder leest u hierover de uitgebreide informatie.

jitsimeetPastoraal ontmoeten

Op maandag om 10.30 uur. Een digitale ontmoeting van een uur om elkaar even te zien. Als u een camera en microfoon hebt op uw computer/laptop klik de volgende link aan: https://meet.jit.si/pastoraalontmoeten, vul uw naam in en daarna het blauwe balkje dat u mee wilt doen. Als het goed is zien we elkaar dan. Pastor Trees Versteegen.

Vieringen en diensten

De weekendvieringen en ook de kerstvieringen worden online uitgezonden zodat u vanuit huis toch online verbonden kunt zijn. Voor meer informatie (o.a. pastoraat, voorbeden en collecten): zie de links bovenaan in de rechterkolom van deze pagina.

Zie vieringenrooster

Overwegingen

Ga naar de overwegingenpagina

De kerkzaal in oktober

kerkzaal muziek

Bemoedigingsmomenten

Iedere dinsdag- en donderdagmorgen, van 10.00 - 11.30 uur,
behalve op 29 en 31 december.

De kerk is open voor een kort gesprek of gebed in de kapel. Er mogen hiervoor max. 2 personen tegelijk binnen zijn. Naamregistratie en mondkapje verplicht.
U kunt ons dan ook bellen voor een gesprekje: 3453471.

Voedselbank uitgifte op vrijdagmorgen

We blijven gastvrijheid bieden aan het Voedselbank uitgiftepunt. Om dit mogelijk te maken, kunnen er  ’s ochtends geen andere bezoekers worden toegelaten.
Mondkapje verplicht.

Ontmoetingstuin

De tuin is vrij toegankelijk en biedt bezoekers na 11 november in het kader van het feest Sint Maarten graag een lichtpuntje aan. Hier geldt wel de regel met max. 2 personen buiten en dus ook in de tuin.

Uitvaarten in kleine kring

Een kerkelijke uitvaart blijft mogelijk in de huidige beperkte kring. De familie nodigt mensen hiervoor uit. Alleen mensen met een uitnodiging kunnen worden toegelaten. Voor overige belangstellenden bestaat de mogelijkheid om via de kerkradio live of later via archiefuitzending verbonden te zijn.

Bereikbaarheid secretariaat

Het secretariaat is in deze periode van woensdag 16 december t/m maandag 18 januari alleen bereikbaar per telefoon (024-3441446) of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de periode tussen kerst en oud en nieuw, te weten: vanaf donderdag 24 december 12.00 uur tot en met maandag 4 januari is het secretariaat geheel gesloten. Voor dringende zaken kunt u wel bellen naar het secretariaat en wordt u doorverwezen naar een bereikbaar nummer.

Bereikbaarheid pastores

We willen graag verbonden blijven. Hebt uzelf of iemand waarover u zich zorgen maakt, pastorale hulp nodig, laat het ons weten. Een mail naar de pastores of een telefoontje naar het secretariaat is voldoende!

Oproep voor vrijwilligers die praktische hulp kunnen bieden

Beste mensen,
voor ons allemaal is ons dagelijks leven ingrijpend veranderd. Sommigen van ons zijn nu keihard aan het werk in de zorg en in andere cruciale beroepen. Vele kwetsbare mensen zitten geïsoleerd thuis en kunnen nergens meer heen.
En sommigen van ons hebben (bijna) geen werk, maar zouden graag wat willen doen voor een ander. Voor jullie is deze oproep. Als je niet tot een risicogroep behoort en goed gezond bent zou je dan af en toe mensen willen helpen die praktische hulp nodig hebben? Denk bijvoorbeeld aan een boodschap doen voor iemand die zelf niet meer naar buiten kan of durft.
Als je kunt helpen laat dit weten aan het secretariaat van de Ontmoetingskerk: 024 - 344 14 46 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financieel steunen

Ook de collectegelden stoppen, maar onze vaste lasten vallen niet stil. Wilt u ons steunen, maak dan uw gift over op:

• parochie: NL43 INGB 0001 4137 00 t.n.v. Heilige Drie Eenheid, Locatie Ontmoetingskerk
  • wijkgemeente: NL42 INGB 0002 4057 37 t.n.v. Sektiekas Dukenburg/Lindenholt, PGN Nijmegen