Zomerprogramma

basisfoto zomerprogramma 2021 200De weg van groei en bloei

Aanmelden vieringen

aanmelden Corana maatregelen en hoe aan te melden voor de vieringen.

Maatregelen CORONAVIRUS

Kerkdiensten/vieringen weer mogelijk tot een maximum van 30 personen.

Als Ontmoetingskerk willen we kwetsbare mensen beschermen en mee helpen verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en volgen we de maatregelen zoals deze nu gelden.

Dat betekent dat we parochianen en gemeenteleden weer (beperkt) mogen ontvangen voor een viering. Voor andere activiteiten is de Ontmoetingskerk vooralsnog gesloten.

Waar mogelijk gaan vergaderingen, gespreksgroepen online door. Ook zijn we bereikbaar voor uitvaarten (beperkt aantal in de kerk en via online uitzending), bemoedigingsmomenten, pastorale zorg en praktische hulp. Hieronder leest u hierover de uitgebreide informatie.

Uitvaarten in kleine kring

Een kerkelijke uitvaart blijft mogelijk in de huidige beperkte kring. De familie nodigt mensen hiervoor uit. Voor overige belangstellenden bestaat de mogelijkheid om via de kerkradio live of later via archiefuitzending verbonden te zijn.

jitsimeetPastoraal ontmoeten

Op maandag om 10.30 uur. Een digitale ontmoeting van een uur om elkaar even te zien. Als u een camera en microfoon hebt op uw computer/laptop klik de volgende link aan: https://meet.jit.si/pastoraalontmoeten, vul uw naam in en daarna het blauwe balkje dat u mee wilt doen. Als het goed is zien we elkaar dan. Pastor Trees Versteegen.

Vieringen en diensten

Het is weer mogelijk voor om de vieringen en diensten te bezoeken, tot een maximum van 30 personen. Met het ontvangen van bezoekers nemen we, net als het kabinet, bewust een klein risico. We vragen u om zelf goed af te wegen of u nu nog bij de mensen hoort met een kwetsbare gezondheid. Vanzelfsprekend blijft u thuis bij klachten.

Zie aanmelding

De weekendvieringen blijven we online met audio & videobeeld uitzenden zodat u vanuit huis toch online verbonden kunt zijn. Voor meer informatie (o.a. pastoraat, voorbeden en collecten): zie de links bovenaan in de rechterkolom van deze pagina.

De weekendvieringen worden online uitgezonden zodat u vanuit huis toch online verbonden kunt zijn. Voor meer informatie (o.a. pastoraat, voorbeden en collecten): zie de links bovenaan in de rechterkolom van deze pagina.

Zie vieringenrooster

Overwegingen

Ga naar de overwegingenpagina

Bemoedigingsmomenten

Iedere dinsdag- en donderdagmorgen, van 10.00 - 11.30 uur, behalve op 27 april (Koningsdag) en 13 mei (Hemelvaart).

De kerk is open voor een kort gesprek of gebed in de kapel. Er mogen hiervoor max. 2 personen tegelijk binnen zijn. Naamregistratie en mondkapje verplicht.

U kunt ons dan ook bellen voor een gesprekje: 024 - 3453471.

Voedselbank uitgifte op vrijdagmorgen

We blijven gastvrijheid bieden aan het Voedselbank uitgiftepunt. Om dit mogelijk te maken, kunnen er  ’s ochtends geen andere bezoekers worden toegelaten. Mondkapje verplicht.

Ontmoetingstuin

De tuin is vrij toegankelijk en biedt bezoekers graag een rustpuntje aan. Hier geldt wel de regel met max. 2 personen buiten en dus ook in de tuin.

Bereikbaarheid secretariaat

Het secretariaat is in deze periode van woensdag 16 december t/m maandag 18 januari alleen bereikbaar per telefoon (024-3441446) of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het secretariaat is gesloten op 27 april (Koningsdag), 4-5-6 en 13 mei (Hemelvaart). Voor dringende zaken kunt u wel bellen naar het secretariaat en wordt u doorverwezen naar een bereikbaar nummer.

Bereikbaarheid pastores

We willen graag verbonden blijven. Hebt uzelf of iemand waarover u zich zorgen maakt, pastorale hulp nodig, laat het ons weten. Een mail naar de pastores of een telefoontje naar het secretariaat is voldoende!

Oproep voor vrijwilligers die praktische hulp kunnen bieden

Beste mensen,

Voor ons allemaal is ons dagelijks leven ingrijpend veranderd. Sommigen van ons zijn nu keihard aan het werk in de zorg en in andere cruciale beroepen. Vele kwetsbare mensen zitten geïsoleerd thuis en kunnen nergens meer heen.

En sommigen van ons hebben (bijna) geen werk, maar zouden graag wat willen doen voor een ander. Voor jullie is deze oproep. Als je niet tot een risicogroep behoort en goed gezond bent zou je dan af en toe mensen willen helpen die praktische hulp nodig hebben? Denk bijvoorbeeld aan een boodschap doen voor iemand die zelf niet meer naar buiten kan of durft.

Als je kunt helpen laat dit weten aan het secretariaat van de Ontmoetingskerk: 024 - 344 14 46 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financieel steunen

Ook de collectegelden stoppen, maar onze vaste lasten vallen niet stil. Wilt u ons steunen, maak dan uw gift over op:

• parochie: NL43 INGB 0001 4137 00 t.n.v. Heilige Drie Eenheid, Locatie Ontmoetingskerk
  • wijkgemeente: NL42 INGB 0002 4057 37 t.n.v. Sektiekas Dukenburg/Lindenholt, PGN Nijmegen