Maatregelen CORONAVIRUS

Als Ontmoetingskerk volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM, Bisschoppenconferentie en PKN, concreet uitgewerkt en vastgelegd in “GEBRUIKERSPLAN ONTMOETINGSKERK”, als PDF te openen en te downloaden. Het ligt ook ter inzage in de hal van de Ontmoetingskerk.
Daarom is de kerk niet toegankelijk voor wie verkouden is of luchtwegklachten heeft en houden we ook in de kerk 1,5 meter afstand.
Volgens de richtlijnen van het RIVM (waar wij ons bij als onze activiteiten aanhouden) wordt het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes verplicht. U wordt vriendelijk verzocht dit mondkapje op te doen als u de kerk binnen komt. U wordt naar uw plaats gebracht en daar mag het mondkapje af. Zodra u opstaat moet het mondkapje weer op. De 1,5 meter blijft uiteraard gewoon van kracht.

Zie hiervoor ook: "DE HUISREGELS" als PDF bestand te openen of als Word-bestand te downloaden.

De vieringen en diensten gaan wel door, online met audio & videobeeld. Ook zijn we bereikbaar voor bemoedigingsmomenten, pastorale zorg en praktische hulp, uitvaarten. Hieronder leest u hierover de uitgebreide informatie.

Vieringen en diensten online op de gebruikelijke tijden

Voor meer informatie (o.a. pastoraat, voorbeden en collecten): zie de links bovenaan in de rechterkolom van deze pagina.

Zie vieringenrooster

Overwegingen

Ga naar de overwegingenpagina

Pastoraal spreekuur

Vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur is een van de pastores aanwezig. U kunt ook een gesprek aanvragen via de email-adressen van de pastores.

De kerkzaal in juni

kerkzaal juni

Bemoedigingsmomenten

Iedere dinsdag- en donderdagmorgen, van 10.00 - 11.30 uur.

Tijdens deze tijden is er iemand aanwezig die u vanaf gepaste afstand een luisterend oor biedt.
U kunt ons dan ook bellen voor een gesprekje: 3453471.

Voedselbank uitgifte op vrijdagmorgen

We blijven gastvrijheid bieden aan het Voedselbank uitgiftepunt. Om dit mogelijk te maken, kunnen er  ’s ochtends geen andere bezoekers worden toegelaten.

Uitvaarten in kleine kring

Een kerkelijke uitvaart blijft mogelijk tot 100 bezoekers in de kerk. De familie nodigt mensen hiervoor uit. Alleen mensen met een uitnodiging kunnen worden toegelaten. Voor overige belangstellenden bestaat de mogelijkheid om via de kerkradio live of later via archiefuitzending verbonden te zijn.

Bereikbaarheid secretariaat

Het secretariaat is op de gewone tijden bereikbaar om telefonisch en per mail al uw vragen te beantwoorden. Dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 12.00 uur.
Verder kunt u via de achterwacht ons blijven bereiken van 7.00 23.00 uur op telefoonnummer 024-3441446.

Bereikbaarheid pastores

We willen graag verbonden blijven. Hebt uzelf of iemand waarover u zich zorgen maakt, pastorale hulp nodig, laat het ons weten. Een mail naar de pastores of een telefoontje naar het secretariaat is voldoende!

Oproep voor vrijwilligers die praktische hulp kunnen bieden

Beste mensen,
voor ons allemaal is ons dagelijks leven ingrijpend veranderd. Sommigen van ons zijn nu keihard aan het werk in de zorg en in andere cruciale beroepen. Vele kwetsbare mensen zitten geïsoleerd thuis en kunnen nergens meer heen.
En sommigen van ons hebben (bijna) geen werk, maar zouden graag wat willen doen voor een ander. Voor jullie is deze oproep. Als je niet tot een risicogroep behoort en goed gezond bent zou je dan af en toe mensen willen helpen die praktische hulp nodig hebben? Denk bijvoorbeeld aan een boodschap doen voor iemand die zelf niet meer naar buiten kan of durft.
Als je kunt helpen laat dit weten aan het secretariaat van de Ontmoetingskerk: 024 - 344 14 46 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financieel steunen

Ook de collectegelden stoppen, maar onze vaste lasten vallen niet stil. Wilt u ons steunen, maak dan uw gift over op:

• parochie: NL43 INGB 0001 4137 00 t.n.v. Heilige Drie Eenheid, Locatie Ontmoetingskerk
  • wijkgemeente: NL42 INGB 0002 4057 37 t.n.v. Sektiekas Dukenburg/Lindenholt, PGN Nijmegen