Maatregelen CORONAVIRUS

Als Ontmoetingskerk volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM, Bisschoppenconferentie en PKN. Daarom zijn er geen vieringen en groepsactiviteiten tot en met 1 juni Pinksteren, is de kerk niet toegankelijk voor wie verkouden is of luchtwegklachten heeft en houden we ook in de kerk 1,5 meter afstand.
De vieringen en diensten gaan wel door, online met audio & videobeeld. Ook zijn we bereikbaar voor bemoedigingsmomenten, pastorale zorg en praktische hulp, uitvaarten. Hieronder leest u hierover de uitgebreide informatie.

Vieringen en diensten online op de gebruikelijke tijden

Voor meer informatie (o.a. pastoraat, voorbeden en collecten): zie de links bovenaan in de rechterkolom van deze pagina.

Protestantse dienst. Pinksteren
zo 31 mei 9.30 uur - AUDIO, VIDEO
Orde van dienst (pdf)

RK vieringen
Weekend  30/31 mei - AUDIO, VIDEO
Presentatie bij viering zaterdag 30 mei  (pdf)  - Presentatie bij pinksterviering zondag 31 mei (pdf).

Overwegingen

Ga naar de overwegingenpagina

Sfeerfoto's in de kerkzaal

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bemoedigingsmomenten

Maandag tot en met donderdag van 10.00 – 11.30 uur.

De kerk is open voor een bemoedigingsmoment voor een kort gesprek, een kort gebed en/ of het opsteken van een kaarsje voor ieder die niet verkouden is én met in acht neming van de maatregelen wat betreft sociale interactie zoals de onderlinge afstand van 1,5 meter, geen hand geven e.d. in acht nemen. Tijdens deze momenten is er iemand van het pastoraal team of pastorale vrijwilliger aanwezig die u vanaf gepaste afstand een luisterend oor biedt.
Wilt u liever bellen dan kan dat ook op deze tijden. Telefoonnummer: 024-345 34 71

Voedselbank uitgifte op vrijdagmorgen

We blijven gastvrijheid bieden aan het Voedselbank uitgiftepunt. Om dit mogelijk te maken, kunnen er  ’s ochtends geen andere bezoekers worden toegelaten.

Uitvaarten in kleine kring

Een kerkelijke uitvaart blijft mogelijk voor max 29 bezoekers in de kerk. De familie nodigt mensen hiervoor uit. Alleen mensen met een uitnodiging kunnen worden toegelaten. Voor overige belangstellenden bestaat de mogelijkheid om via de kerkradio live of later via archiefuitzending verbonden te zijn.

Ruimte voor mededelingen. Op dit moment niet van toepassing

Bereikbaarheid secretariaat

Het secretariaat is op de gewone tijden bereikbaar om telefonisch en per mail al uw vragen te beantwoorden. Dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 12.00 uur.
Verder kunt u via de achterwacht ons blijven bereiken van 7.00 23.00 uur op telefoonnummer 024-3441446.

Bereikbaarheid pastores

We willen graag verbonden blijven. Hebt uzelf of iemand waarover u zich zorgen maakt, pastorale hulp nodig, laat het ons weten. Een mail naar de pastores of een telefoontje naar het secretariaat is voldoende!

Oproep voor vrijwilligers die praktische hulp kunnen bieden

Beste mensen,
voor ons allemaal is ons dagelijks leven ingrijpend veranderd. Sommigen van ons zijn nu keihard aan het werk in de zorg en in andere cruciale beroepen. Vele kwetsbare mensen zitten geïsoleerd thuis en kunnen nergens meer heen.
En sommigen van ons hebben (bijna) geen werk, maar zouden graag wat willen doen voor een ander. Voor jullie is deze oproep. Als je niet tot een risicogroep behoort en goed gezond bent zou je dan af en toe mensen willen helpen die praktische hulp nodig hebben? Denk bijvoorbeeld aan een boodschap doen voor iemand die zelf niet meer naar buiten kan of durft.
Als je kunt helpen laat dit weten aan het secretariaat van de Ontmoetingskerk: 024 - 344 14 46 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financieel steunen

Ook de collectegelden stoppen, maar onze vaste lasten vallen niet stil. Wilt u ons steunen, maak dan uw gift over op:

• parochie: NL43 INGB 0001 4137 00 t.n.v. Heilige Drie Eenheid, Locatie Ontmoetingskerk
  • wijkgemeente: NL42 INGB 0002 4057 37 t.n.v. Sektiekas Dukenburg/Lindenholt, PGN Nijmegen