terras.jpg

Download hier het plan zoals vastgesteld in de OB/SR vergadering van 9 januari jl.

Per direct zijn wij op zoek naar een handige technische vrijwilliger ter ondersteuning van de beheercommissie.

Wil je samen met een grote groep leeftijdsgenoten in een weekend je eigen draai geven aan een Bijbelverhaal?

Na de droge zomer is er een dringende behoefte gebleken aan een waterpomp voor onze tuin.

Hieronder volgen 13 uitspraken van mensen uit de Bijbel. Wie heeft die uitspraken gedaan?

De vierdaagse bedevaart van NBC Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch.

We hebben in de Ontmoetingskerk veel vrijwilligers, maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe talenten.

Het verhaal van Ann achter de wijkmoestuin in Tolhuis. Waar duurzaamheid en samenwerking de kernwoorden zijn.