kerst.jpg

De Ontmoetingskerk doet weer mee met de kerstpakkettenactie voor klanten van de voedselbank.

Veel gezinnen in Nijmegen maken wekelijks gebruik van de voedselbank. De decembermaand is voor deze mensen nog lastiger dan alle andere maanden. Als kerkgemeenschap willen wij rond de feestdagen iets voor deze gezinnen betekenen. Naast het wekelijkse voedselpakket ontvangen zij dan een kerstpakket.
Wij als Ontmoetingskerk hebben toegezegd voor 80 gevulde dozen te zorgen. Helpt u mee?
De dozen liggen in de hal en daarbij een folder voor wat er in de dozen mag.
Vergeet u niet het nummer van de doos en uw telefoonnummer te noteren op de lijst.

Mocht het u niet lukken de doos naar de kerk te brengen dan haal ik hem graag bij u op.
Ook voor vragen over de actie kunt u terecht bij mij, Yvonne van Alebeek tel: 3886181 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De dozen moeten uiterlijk 15 december om 11.00 uur terug zijn in de kerk. Dan worden ze naar Antonius van Padua kerk aan Groesbeekseweg gebracht. Als er mensen zijn die op 15 december mee willen helpen met wegbrengen van de dozen dan hoor ik dat graag!