rijsbergen.jpg

Gewoon opnieuw beginnen?

Op zondag 26 januari zat de Ontmoetingskerk vol met jong tot oud, om te genieten van een grappige, muzikale en hartverwarmende uitvoering van het verhaal van de Ark van Noach.

Deze 24e editie van het jongerentheaterviering was opnieuw een feest van muziek, spel, decor, licht & geluid, met niet te vergeten ook video en fotowerk van en door zo'n 60 jongeren en hun workshopleiders o.l.v. de regiegroep.
Ze vertaalden het verhaal in radicale klimaatadviezen, een mediagenieke uitvoering van het VIS-journaal en we zagen de Angels in bedrijf samen met God. De finale liet zien dat alleen samenwerking voor een nieuw begin kan zorgen. Op naar de 25e editie!

• visjournaal
  • klimaatconferentie