expo

za 16 mrt - wo 15 mei
Ontmoetingskerk
Bijlage
De jaarlijkse thema-tentoonstelling. Dit jaar is gekozen voor RUST in CHAOS …

Veel mensen hebben grote behoefte aan rustmomenten in hun snelle, drukke en soms chaotische leef- en werkomgeving. Letterlijk ‘’stil staan’’ bij kunst biedt daarvoor mogelijkheden.

Tien kunstenaars uit de regio exposeren: Denny Baggen, Alexander Bobkin, Jos van Gessel, Elise Jacobs, Noëlle Koppers, Inge Leuverink, Cor Litjens, Klaus van de Locht, Bert de Turck en Judith Walboomers. Zij exposeren met schilderijen, sculpturen, foto’s.

De Ontmoetingskerk Dukenburg, al ruim een halve eeuw lang kloppend hart van de wijk Dukenburg, Nijmegen, met oog voor mensen die er wonen, weet al jarenlang kunst dicht bij mensen te brengen en kunst en zingeving aan elkaar te koppelen. Zij doet dat onder meer door jaarlijks een thematentoonstelling te organiseren van kunstobjecten gemaakt door kunstenaars uit de regio Nijmegen.

Opening
Wij nodigen u uit voor de opening in de Ontmoetingskerk Dukenburg op zaterdag 16 maart om 15.00 uur. Bas en Caroline van de Steeg (piano en viool) verzorgen het muzikale intermezzo. Daarna is er ruim gelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met kunstenaars en hun werk.

Openingstijden
Dinsdag - vrijdag van 9.30 - 12.00 uur, vrijdagmiddag, maandag - vrijdag 's avonds van 19.30 - 21.30 uur en rondom de weekendvieringen op zaterdag en zondag (mits er geen activiteit is in de zalen). Wilt u zeker zijn dat u terecht kunt, bel dan vooraf met de koster: 344 39 56.

Rondleidingen: Zondag 5 mei van 14.00 – 16.00 uur.

Alle data

• Van za 16 mrt tot wo 15 mei