Kinderpagina

kids

Eerste communie 2020

De meeste kinderen die in mei vanwege de coronamaatregelen hun eerste communie niet konden ontvangen, doen dat op zondag 27 september.
Ze pakken in september de draad van de voorbereiding op dit feest weer op. Het beperkte aantal zitplaatsen in de kerk is die zondag in beide vieringen gereserveerd voor de communicantjes en hun gasten. Anderen kunnen uiteraard wel via de live uitzending meevieren.

presentatie
De communicantjes in februari, sommigen doen hun eerste communie op 27 september, anderen wachten tot het voorjaar

Eerste communie 2021

Hiervoor is het voorbereidingstraject nog onzeker. Eind september versturen we wel de uitnodigingsbrieven voor de informatie avond. Als u uw kind wilt aanmelden of in ieder geval deze informatiebrief wilt ontvangen, kunt u dat melden bij het secretariaat (seretariaat@ontmoetingskerk.net).

vormsel

Vormsel

Met de vormelingen uit groep 8/brugklas en het groepje volwassen vormelingen gaan we de voorbereiding verder afmaken. Er is nog geen nieuwe vormseldatum bekend. Jongeren of volwassenen die zich komend schooljaar willen laten vormen, kunnen zich alvast melden bij het secretariaat. Dit traject zal in elk geval pas in 2021 starten.

vos

Vossenjacht Kinderkoor: thema “Vakantie“

vos vos vos
De kinderen én de vossen hebben enorm genoten. Sommigen vonden het toch wel lastig om te ontdekken wie die Vos nou eigenlijk was ....

Filmavond voor de jeugd

Vrijdag 30 oktober, 17.00 - 19.00 uur. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar (film nog onbekend).

De communieviering wordt live uitgezonden via internet.

Gezinsvieringen

gezin

Deze zijn op de zondagen 25 oktober, 15 november en 6 december. Hierbij zingt het Kinderkoor.

Kleutervieringen

kleuter

Op 11 oktober en 8 november zijn er weer kleutervieringen. Zondag, 11.00 - 12.00 uur in zaal M.
Alle kinderen tot ong. 6 jaar en hun ouders of grootouders zijn welkom!

koor

Kinderkoor

Vrijdag 28 augustus zijn we weer van start gegaan van 16.00 tot 16.45 uur. Alle kinderen zijn welkom!

Miranda Berkelaar

kinderkoordukenburg@gmail.com