Beelduitzending

Overwegingen

Viering mee- of terug­kijken via ons YouTube kanaal.

Aanmelden vieringen

H3EHoe aan te melden voor de vieringen en nieuwe corona-maatregelen.

Onze pastors

pastors

De pastors van de Ontmoetingskerk stellen zich voor.

In de Ontmoetingskerk worden verschillende kerkdiensten gehouden. De week ziet er gewoonlijk als volgt uit:

Woensdag 9.00 uur - Liturgische viering
Zaterdag 18.30 uur - RK Eucharistieviering of Woord- en Communieviering met koor
Zondag 9.30 uur - Protestantse dienst
  11.00 uur - RK Eucharistieviering of Woord- en Communieviering met koor
Eerste zondag vd maand 10.30 uur - Oecumenische viering met koor

Ontmoetingsviering

Op de eerste zondag van de maand houden we een ONTMOETINGSVIERING.
Dat betekent dat beide geloofsgemeenschappen van de Ontmoetingskerk dan SAMEN vieren. Die eerste zondag-viering is om 10.30 uur.
Het thema wordt gezocht in verhalen van alle dag die u en mij bezig houden. In deze viering zingt steeds een ander koor van de Ontmoetingskerk.
De viering wordt voorbereid door mensen uit beide geloofsgemeenschappen en een pastor of dominee. Zij geven samen de viering vorm en er zijn geen speciale voorgangers.
U bent van harte welkom om zo’n viering mee voor te bereiden.

In de zomervakantie hanteren wij een aangepast rooster. Zie hier voor het overzicht.

Alle vieringen (behalve wo 09:00 uur) worden ook via onze internetradio uitgezonden. Sinds maart 2020 zijn er ook video uitzendingen.

Kerk dichterbij

Voor iedereen die niet in staat is om op eigen gelegenheid naar de kerk te komen bestaat de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Bel hiervoor met ons secretariaat.