Beelduitzending

Viering mee- of terug­kijken via ons YouTube kanaal.

Aanmelden vieringen

H3EHoe aan te melden voor de vieringen en nieuwe corona-maatregelen.

Onze pastors

pastors

De pastors van de Ontmoetingskerk stellen zich voor.

Zolang de coronamaatregelen gelden, is het vieringenrooster anders dan normaal. Zaterdagavond is er steeds een katholieke viering om 18.30 uur. Zondagochtend is de viering om 10.30 uur, afwisselend katholiek en protestant. Op de vijfde zondag van de maand is er een oecumenische viering. Bij iedere viering zingen drie leden van het betreffende koor. Voor al deze vieringen moet u zich aanmelden.

De woensdagochtendviering is om 9.00 uur. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden, wel wordt u bij binnenkomst geregistreerd. Voor alle vieringen geldt dat een mondkapje verplicht is.

Aanmelden vieringen: via de website van de parochie Heilige Drie-eenheid (parochie-heiligedrie-eenheid.nl/vieringen) of telefonisch via het secretariaat 344 14 46 tot uiterlijk vrijdag 12.00 uur.

In de zomervakantie hanteren wij een aangepast rooster. Zie hier voor het overzicht.

Alle vieringen (behalve wo 09:00 uur) worden ook via onze internetradio uitgezonden. Sinds maart 2020 zijn er ook video uitzendingen.

Kerk dichterbij

Voor iedereen die niet in staat is om op eigen gelegenheid naar de kerk te komen bestaat de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Bel hiervoor met ons secretariaat.