Samen met alle kinderen die de communie gaan doen werken we toe naar een feestelijke viering van hun eerste communie. Alle kinderen in Dukenburg die in aanmerking komen voor de eerste communie (groep 4/5 basisschool), krijgen van de kerk een informatiefolder en een aanmeldingsformulier toegestuurd. De kinderen komen vijf zaterdagochtenden (startend in januari) bij elkaar. Hierin gaan ze stap voor stap op weg naar hun eerste communie. Daarnaast zijn er enkele bijzondere vieringen, een toneelspel en een generale repetitie. Het is de bedoeling dat de kinderen bij al deze gelegenheden aanwezig zijn. Dit alles zorgt er voor dat de kinderen goed zijn voorbereid. Ook de ouders betrekken we bij de voorbereiding. U wordt uitgenodigd om de eerste bijeenkomst met uw kind naar de kerk te komen voor een kennismaking. Verder organiseren we een ouderavond.

Comm2015 1 Comm2015 2 Comm2015 3

Geen uitnodiging ontvangen? Natuurlijk is er altijd voor iedereen de mogelijkheid om de eerste communie te doen. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met het secretariaat.

Start in januari 2020.

Communievieringen 2020