Beelduitzending

Viering mee- of terug­kijken via ons YouTube kanaal.

Pastoraal ontmoeten

jitsi meetDigitaal, maandag om 10.30 uur. Klik op blauw balkje en doe mee.

Aanmelden vieringen

aanmelden Hoe aan te melden voor de vieringen en nieuwe corona-maatregelen.

Kerkradio & video

kerkomroep

Viering live of uit archief kijken of luisteren.

Info Coronavirus

corona

Berichtgeving omtrent het Corona­virus en ONLINE vieringen.

Bemoediging

bemoediging

Pagina met teksten, tekeningen en foto's ter bemoediging in Coronatijd.

De Ontmoetingskerk is beperkt geopend voor kerkdiensten/vieringen (tot maximaal 30 personen), voor uitgifte voedselbank en bemoedigings-momenten. Alle vieringen worden ook online uitgezonden.

Met het ontvangen van bezoekers nemen we, net als het kabinet, bewust een klein risico. We vragen u om zelf goed af te wegen of u nu nog bij de mensen hoort met een kwetsbare gezondheid. Vanzelfsprekend blijft u thuis bij klachten.

Zie AANMELDEN VIERINGEN

Zet jij ook een stap?

stap

De Ontmoetingskerk, kloppende hart van Nijmegen-Dukenburg. Open voor iedereen die op zoek is naar zin in het leven. Leven met plezier en zingeving.
We richten ons niet alleen op kerkgangers. Iedereen is welkom om mee te doen. Te delen. Samen leven.

Al eens bij ons binnen geweest? We nodigen u van harte uit om eens binnen te stappen. Voor een viering, een cursus, tentoonstelling of gewoon zo maar op de koffie. Elke woensdag- en vrijdagochtend schenken we koffie en thee voor iedereen die daar zin in heeft in De Aanloop, ons ontmoetingscentrum. Loopt u ook eens binnen? We ontmoeten u graag.

H3E logo pkn