'Het bijzondere van pastoraal werker zijn vind ik het mogen meeleven met de vreugde en het verdriet van mensen en te ervaren dat we samen een geloofsgemeenschap zijn!'

Met ingang van 23 april 2018 heeft de sectie Dukenburg/Lindenholt tijdelijk geen predikant.

Op 1 februari 2019 ben ik als pastoor benoemd van de parochie Heilige Drie-eenheid, waarvan de Ontmoetingskerk deel uitmaakt.

Na 20 jaar Afrika weer terug in Nederland, werd Albert de Jong gevraagd om deel uit te maken van het team van pastors.

Franciscaan Maarten Lemmers gaat regelmatig voor in de Ontmoetingskerk.

‘Je voelt dat onze Ontmoetingskerk in activiteiten en liturgie mensen iets biedt waar ze zich voor willen inzetten’.

Per 1 september treedt Trees Versteegen in dienst als pastoraal werkster voor de parochie Heilige Drie-eenheid, standplaats De Ontmoetingskerk.

Pastores introVlnr: Herwi Rikhof, Hans van der Donk, Jeanne Rens (tot 1 april 2019), Norbert Swagemakers, Henk Welling, Paul Menting en Joska van der Meer. Norbert Swagemakers heeft een nieuwe betrekking elders. De nieuwe pastoor is Jacques Grubben.

Klik op de foto voor een vergroting