'Het bijzondere van pastoraal werker zijn vind ik het mogen meeleven met de vreugde en het verdriet van mensen en te ervaren dat we samen een geloofsgemeenschap zijn!'

Trees Versteegen is sinds september 2019 pastoraal werker voor de parochie Heilige Drie-eenheid, standplaats De Ontmoetingskerk.

Ik ben kerkelijk werker voor de Protestantse Gemeente Nijmegen.

Ik ben als ambulant (tijdelijk) predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente Nijmegen.

Op 1 februari 2019 ben ik als pastoor benoemd van de parochie Heilige Drie-eenheid, waarvan de Ontmoetingskerk deel uitmaakt.

Na 20 jaar Afrika weer terug in Nederland, werd Albert de Jong gevraagd om deel uit te maken van het team van pastors.

Franciscaan Maarten Lemmers gaat regelmatig voor in de Ontmoetingskerk.

‘Je voelt dat onze Ontmoetingskerk in activiteiten en liturgie mensen iets biedt waar ze zich voor willen inzetten’.