Mijn naam is Joska van der Meer. Ik ben geboren in 's 's-Hertogenbosch en opgegroeid in Geldrop. Sinds oktober 1994 ben ik met veel plezier als pastoraal werkster werkzaam in de Ontmoetingskerk. Daarvoor heb ik Theologie gestudeerd in Utrecht met een onderbreking van een jaar waarin ik heb rond gekeken in parochies in Oost Afrika.
Ik ben getrouwd met Berend Veldhorst. Wij hebben twee kinderen. Sommigen zeggen dat bij ons de duivel op het kussen ligt vanwege ons gemengde huwelijk. Wijzelf kijken daar anders tegenaan: Twee geloven op één kussen, daar is de Geest aan het klussen.

In de parochie ben ik vooral betrokken bij activiteiten voor kinderen en jongeren, liturgie, kerk en samenleving en kunst. Als teamcoördinator ben ik bezig met beleidszaken, publiciteit en de contacten met de Protestantse Wijkgemeente. Ik vind het boeiend om steeds opnieuw te proberen het dagelijks leven, geloof en de manier waarop de bijbel daarover spreekt met elkaar te verbinden.
Contact met de wijk waarin we leven vind ik belangrijk, om te zorgen dat het in de kerk niet bij mooie woorden alleen blijft. Tegelijkertijd kan ik erg genieten van de vieringen waar we met woorden, muziek, symbolen, kunst en sacramenten even een doorkijkje krijgen op een hemelse werkelijkheid.

Bereikbaarheid

Telefoon:  024-345 34 69  (024-344 14 46 )
Spreekuur: dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur

Joska van der Meer is pastoraal werker en teamcoördinator. Verantwoordelijk voor: Vieren, Vormen, Beleid  en Wijkcontacten.