Sinds 2002 ben ik als pastor verbonden aan de Ontmoetingskerk. Voor die tijd heb ik eerst in klooster Wittem gewerkt en daarna als pastoraal opbouwwerkster in noord-Limburg. Ik heb pastoraal theologie gestudeerd aan de UTP te Heerlen met speciale aandacht voor diaconie en ethiek.
De Ontmoetingskerk is een kostbare en inspirerende plek, midden in de wijk en daardoor ook verbonden met het leven van alle dag. Het leven vieren, mensen nabij mogen zijn, troost kunnen bieden en uitdagingen niet uit de weg gaan zijn voor mij het hart van pastoraat.
Ik ben trots dat ik bij kan dragen aan de Ontmoetingskerk tot een levende en oecumenische geloofsgemeenschap. Want juist alle verschillen die er zijn tussen mensen zeggen ook iets over de veelvormigheid en de veelkleurigheid van het goddelijke in ons bestaan.
Contacten met mensen en reisgenoot mogen zijn op hun zoektocht naar het goddelijke in hun leven, vind ik ongelofelijk boeiend.

Tel. 024-344 51 11 ( 024-344 14 46 )
Spreekuur: dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur.

Jeanne Rens is pastoraal werker.