In verband met de maatregelen CORONAVIRUS zijn er huisregels opgesteld voor het gebruik van zalen in de Ontmoetingskerk.
De aanvraagprocedure voor het reserveren van ruimte is hierop (tijdelijk) aangepast.

Voor activiteiten en reservering van daarbij passende ruimte is goedkeuring nodig van het Ontmoetingsberaad-Sectieraad (OBSR). Dit geldt ook voor sleutelhouders. Deze AANVRAAG, met beschreven hoe de groep de ruimte wil gebruiken binnen de HUISREGELS “Ontmoetingskerk in Coronatijd”, kan worden ingediend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AANVRAAG (download als WORD-BESTAND). Bekijk als PDF-bestand in nieuw venster.

HUISREGELS “Ontmoetingskerk in Coronatijd” (PDF-BESTAND in nieuw venster).

Maximaal aantal personen per zaal:

Kerkzaal   70
    Zaal M vergaderen    9
    Zaal M koffiedrinken    16
    Zaal A    4
    Ontmoetingstuin    11

De mogelijkheden voor zaal C, D en de Kelder worden nog onderzocht.