Steun ons

In de Ontmoetingskerk steunen we elkaar, ook in tijden dat het minder goed gaat. Dat doen we als vrijwilligers en als professionals. Ieder werkt vanuit zijn of haar talent. Met grote en kleine klussen. Er is altijd iets te doen om  je je tijd en energie zinvol besteden en je talent te ontwikkelen.

Steun ons financieel

We zijn als Ontmoetingskerk blij met iedere bijdrage. Onze kosten sprokkelen we bij elkaar door bijdragen van parochianen en gemeenteleden (middels de actie kerkbalans, legaten, steunen stichting J&J, collectegelden, bijdragen voor diensten, giften, Klaasmarkt, verhuur en fondswerving). Dat klinkt als veel, maar ondanks alle inspanningen kampen we toch jaarlijks met een tekort. We zijn daarom zijn we blij met uw financiële steun. Hoe? U ziet het hieronder.

Parochie Heilige Drie-eenheid
Locatie Ontmoetingskerk