Maria viering

We nodigen u van harte uit aan deze viering deel te nemen.
Het Samenzangkoor zal met de aanwezigen Marialiederen zingen. Na afloop kun u nog even blijven napraten met een kopje koffie of thee.
U bent van harte welkom.

Ontmoetingsgroep 40ers

Wil je in gesprek met leeftijdsgenoten? Veertigers praten over geloof en wat je zoal in het leven meemaakt in deze ontmoetingsgroep. De groep wordt begeleid door pastor Joska van der Meer en kerkelijk werker Marije Klijnsma.
De groep komt 1x per maand bij elkaar op de woensdagavond in de Ontmoetingskerk van 20.00 – 22.00 uur.

Vredesweek 2022

In het kader van de Vredesweek gaat Nijmegen in dialoog over: “Vrede: wie durft”. Dat kan op verschillende plaatsen in Nijmegen en natuurlijk ook bij ons in de Ontmoetingskerk. Op donderdag 22 september van 19.00 – 21.00 uur gaan we het gesprek aan. Iedereen is welkom om mee te praten over dit thema.

Voor meer informatie: Nijmegen stad van compassie